AS5KSSOR: Rights of assessors in counties of less than
25,000 to succeed himself in office.

October 12, 1934.

Mr. Fe. B. McNeely
Macon Cowmty Assessor
Atlanta, Missouri

Dear 3ir:

Your request for an opinion dated September
17, 1934, 1is as follows:

"Will you please advise me if there
is any law against an Assessor hold-
ing office, any 1limit of time in
Counties with a population of leas
than 25,000."

Section 9749, R. S. Mo. 1929, as amended by
Laws of 1931, page 376, provides as followss

"At the general election in the year
one thousand nine hundred (thirty-
two,) and every four years thereafter,
there shall be elected by the qualified
voters of the several coygnties in this
state a county assessor, who shall hold
his office for a term of four years, and
until his successor is elected and
qualified, unless sooner removed from
office: Provided,that this section
shall Eot apoly to the city of St.
Louis.

Under the amended law as above set out, which
is the only law 1in point, it is the opinion of this office
that there 1s no limit in counties of less thamn 25,000
population to the number of times that a county assessor
can succeed himself in office.

Respectfully submitted

WM. ORR SAWYERS
Agsistant Attorney General.

APPROVED:

ROY McKITTRICK
Attorney General.
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