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763 South New Ballas Road 
St . Louis, Missouri 63141 

Dear Senator Murray: 

!11 

This letter is in response to your question asking whether a 
constitutional charter city may choose as a city depositary an 
institution outside of the city limits . You have also stated that 
there are no restrictions or limitations in the city charter with 
respect to the selection of such a depositary. 

We find no statutory provision restricting a constitutional 
cha rter city from selecting a depositary outside of the city limits. 
Under Section 19(a) of Article . VI of the Missouri Constitution such 
a charter city has all the powers which the General Ass embly of the 
state has authority to confer upon any city, provided such powe rs 
are cons istent with the constitution of this state and are not 
limited or denied either by the charter so adopted or by statute. 

Therefore, it is our view that a constitutional charter city 
may by ordinance provide for the selection of a depositary in 
Missouri outside of the city limits. 

Very truly yours, 

?r~~~~ 
JOHN ASHCROFT 
Attorney General 
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