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Major General L. B, Adams
Office of Adjutant General
Jefferson City, Missouri

Dear General Adams:

This letter is in answer to your reguest for an opinion of
this office on the guestion of whether duplicate copies of payment
requisitions and inveoices, the originals of which have been sub-
mitted to the State Comptroller, may be destroyed after they have
been on file five years or longer,

The State Comptroller is required by Section 33.150 RSMo 1959,
to preserve all accounts, invoices and decuments approved or to be
approved by him, This includes the originals of the payment
requisitions and inveoices involved in your request. Thus, the
originels of those decunents are records of the Comptroller's office,

There is no statutory requirement that the Adjutant General
shall keep duplicate copies of s and invoices as records
of the Adjutant Genersl. Sinee documents are not records of
your eoffice there is no duty on the part of your office to pre-
serve them,

As 2 matter of orderly administration and convenience it is
advisable to retain your copies of payment requisitions and
invoices for a reasonable length of time. Five years should be
sufficient for administrative purposes,

We therefore feel that duplicate copies of payment reguisitions
and invoices that have been on file in your office five years or

longer may be destroyed,
Yours very truly,

NORMAN H, ANDERSON
Attorney General



