
Opinion No . 108 
Answered by Letter 

February 28, 1964 

Honorable David Tho.aa 
Prosecuting Attorney 
Carroll Ccnmty 
Carroll ton, Missouri 

Dear Mr. Th.omas t 
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In your letter ot Pebruary 19, 1964, you in­
quire as to whether the township assessor has a 
vote when sitting as a member of tho county board 
or equalization. 

Section 138.010, R8Mo 1959, expressly provides 
that the township assessor i.s a meJnber or said board 
\'lhen the assessment or his townstup 1a under consider­
ation or review. We believe that this provision makes 
~ a member ot the board tor all intents and purposes, 
if his townehip is involved, and under these circum­
stances he would be authorized to vote in the same 
manner as any other member of the board provided tor 
by the statutes. 
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Very truly yours, 

'fRbii! , • BldWMi 
Attorney General 


