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. - Opinion No. 221, answered by letter, E. &, =~
) _— Bushmann.

September 14, 1961

Honorable ¥, R, Priti
Froseeuting Attorney
Pettls Gounty
Sedalls, Mssouri
Dear Mr, Frits:

this is il response to your létter Jated June 9, igél s

" 4n which you réquest an opinion fyrom this office. In your

 letter you ask the following questient

“Under Mipsouri R,8. 1959, Seetion 137.075;.

is a perspn who has tangible personal property
in his physlcal possession as & conslgnee desmed
%o be 'holding' sush property for the purposes.
of taxation? o ‘

& member of my staff recently contacted df’ by teléphone
and during the conversation this matber was discussed., You
expressed the view that you were desirous of obtalning & |
general statement of the law, AL that time you were informed |
that As a rule of thumb the State Tax Commlssion operated
upon the theory that a consignee is considered as "holding"
real property or tangible personsl property within the
meaning of Section 137.075, RSMo 1959, This offlce renders legal
advicé to the 8tate Tax Commission, theréfore, it is the opinion
of this office that if the ownegr of such property has not pald
a tax on this property then the consignee would be liable for
the payment of such tax, - .

In the event that you would like to obtain an official opinion
from this office on this same subject matter then may I suggest
that you specify in detail the person considered by you to be
a consignee. '

Yours very truly,




