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June 17, 1942

ir. A, G, Eberle, Secretary
Board of Llectlon Commissioners

For the City of St. Louls F l L E

208 South Twelfth Boulevard . -

St. Louls, Missourl 7 /
s |

This department is in receipt of your request
for an official opinion upon the following question:

Dear Sir:

"% % » Af the affidavit called for
elther by Sectlion 11518 or Section
11521 R, S, llo. 1939, 1s administered
by a military or naval officer as
specified in Section 1948, will it De
necessary to have the affidavit accom-
panled by a certificate showing the
authority of such military or naval
officer, administering the oath, to
teke affidavits. # # % & ¥ % % & % #"

Section 3411, R, 5. lio. 1939, provides in part as
follows:

"s & & % The certiflcates of the
officers referred to in sections 1948
and 3410 of their rank shall be prima
facle evidence thereof."



Mr. A. G. Eberle «B= ?4 17, 1942

Under the seoction quoted above, we belisve that no
certificate of authority 1s required but a certification
of the officers that they hold a certaln rank must be
taken as prima facle evidence of such rani.

Respectfully submitted,

ARTHUR O'LELFE
Assistant Attorney-General

AO'K:CP
APPLHOVED:
ROY HcKITTRICR

Attorney-General



