NON—=IN? CATING B : "Set ups" are not pr._....ted dnder

the provisions of Non-Intoxicating

Beer Act.
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Hon. R. W. Sterling | 7
Frosecuting Attorney

Miller County
Eldon, ¥issouri

Dear S8ir:

This will acknowledge receint of your re-
quest for an opinion which reads as follows:

"I have been asked to Fale on
whether a2 person holding 2 per-
mit for the retail sale of 3.2
beer by the drink can also sell
soda water, ice and etc, as
‘set ups'., liy attention has
veen ocalled to the fact that
Secs, 13130-2-1, 18839-2-17 and
13139-%2-21 do not prohibit such
sales and it occurs to me that
this is probably true.

"I would appreciate an opinion
as to just what & permittee can

do with regard to selling ‘set
ups',.”

There is no provision under the Non-intoxicating
Beer Agt that probibits the sale of ice, soda water

or any other liquids as "set ugl' b{ & licensee hold-
ing a permit for the sale of malt liquor not in ex-

cese of 3.2% by weight.
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It is our opinion that & holder of 2 permit for
the sale of 3.2 non-intoxicating beer at retaill is not
prohibited from the sale of "eet ups" on the premises
covered by such permit., Ve wiech to call your attention
to Seetion 13139-Z-1 of the NHon-intoxicating Peer Act
relating to the increasing of the alcoholic content of
non-intoxicating beer by any person on the premises de-
geribed in the permit. This section makes it the duty
of the licensee to use every precaution in preventing
the inereasing of the =2lcoholie content of non-
intoxicating beer.

Your attention is further directed to Section
13138-2-17 relating to the keeping, storing or secret-
ing of intoxicating licuor uwpon the nremiges deseribed
in any permit by a licensee and also that the licensee
shall not knowingly allow any other person, while upon
the premises, to violate any law of this state.

Yours very truly,

RUSSELL C, STONE

Agsistant Attorney-Genersl.
APPROVED:

JOUN W. HOFFEAN, dT.
(agting) Attorney-General .
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